Asiakkailta kuultua“Pia on vuosien varrella toiminut yhteistyökumppaninani monissa hankeissa, niin vaikuttajayhteistöissä kuin sisällöntuottajana. Pia on taitava tekijä, luotettava kumppani, rehellinen ja aito, kiva ihminen ja aivan loistava kirjoittaja. Lämmin suositus!”


– Tanja Holmberg, yrittäjä, viestintäkonsultti / Viestintätoimisto Pieni Ideapuoti


“Pia luo erittäin värikästä, pirskahtelevaa ja uniikkia tekstiä asiapitoisuutta unohtamatta. Meidän kaltaiselle toimijalle tiedon luotettavuus on erittäin tärkeää, eikä Pian kanssa ole koskaan joutunut pohtimaan sisältääkö tuotettu materiaali asiavirheitä tai voiko sen julkaista oikolukematta.”


– Samuli Karjula, Satokausikalenterin perustaja, CEO / Satokausi Media Oy


“Pia on ollut meidän pitkäaikainen yhteistyökumppanimme. Lopputulokseen olemme olleet joka kerta erittäin tyytyväisiä. Pian ammattitaitoon, täsmällisyyteen ja laatuun voi aina luottaa. Sisällöt ja tarinat ovat taitavasti sanoitettu sekä niihin käytetty aika näkyy positiivisesti lopputuloksessa. Yhteydenpito on helppoa ja mutkatonta. Voimme lämpimästi suositella Piaa yhteistyökumppaniksi!”


– Veera Kinnunen, Laiturilla- ja D.O. Saimaa -hankkeet / Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy


“Suosittelen Piaa erittäin mielelläni niin sometuottajaksi kuin muutenkin yhteistyökumppaniksi. Hänen kanssaan on ollut helppo työskennellä. Asiat ovat hoituneet niin kuin on sovittu, hänet on saanut aina kiinni, jos on ollut tarve ja hän on työskennellyt hyvin itsenäisesti, eli tuonut todellisen lisäresurssin pieneen organisaatioomme. Toisin sanoen aikaa ei ole kulunut siihen, että olisi pitänyt tarkistaa ja varmistaa, että onko asiat hoidettu niin kuin on ollut ajatus.”


– Katriina Partanen, toiminnanjohtaja / Pro Kala ry.


“Meillä oli onni saada Pia taustajoukkoihimme, kun ryhdyimme rakentamaan yrityksemme somepresenssiä. Pia oli mitä mainioin opas somen syövereihin; olipa kyseessä sitten somen työkalujen haltuunotto, postausideoiden sparrailu tai julkaisujen kieliasu, hän oli aina helposti lähestyttävä apu. Sparrailutuokiot sujuivat rennosti höpötellen ja niin mukavasti, että melkeinpä unohtui että töitähän tässä ollaan tekemässä. Some saatiin rullaamaan kivasti Pian vipuavulla!”


– Johanna Kristo / Tilitoimisto Lemon tree


“Pian kanssa on aina ollut ilo työskennellä. Tekstit ovat valmistuneet aikataulussa annetun briefin pohjalta ja ne ovat olleet kiinnostavia ja laadukkaita. Lisäksi Pia on taitava ja innostava viestijä, joka ymmärtää millainen sisältö toimii somessa. Suosittelen lämpimästi”


– Aku Varamäki / Workday Designers


“Yhteistyö Pian kanssa sujui sulavasti ja sovitusti suunnittelusta sisällöntuotantoon saakka. Tykkään Pian tyylistä kirjoittaa elävästi, mutta sopivan napakasti ja kohderyhmälle toimivasti.”


– Anne Riski, Digital Content Manager / Anora Group


“Kustannustoimittajan tehtävissä vaaditaan tarkkuutta, järjestelmällisyyttä, empaattisuutta ja jämäkkyyttä – sekä tarkkaa kielitajua. Näitä kaikkia ominaisuuksia Pialla on! Lisäksi hän ei hermostu pienestä, vaan osaa katsoa tilannetta kauempaa ja priorisoida asiat. Kollegana Pia on reilu ja asioihin tarttuva, hänen kanssaan on siis helppo viedä asioita eteenpäin.”


– Annu Ahonen, kustannuspäällikkö / Aalto-yliopisto


pia.alapeteri@gmail.com
050 5975802
@piapas